Hírek, aktualitások

Gyógyulást segítő adomány a Soproni Gyógyközpont Neurorehabilitációs Osztályának

A Rotary Club Sopron – Pannónia Egyesület több mint félmillió forint értékben gyógytornaeszközöket adományozott a Neurorehabilitációs Osztálynak a Rehabilitációs Intézetben, a Várisi úton.

Adomány a Soproni Gyógyközpont Szemészeti Alapítványának

Göncz József magánszemélyként jelentős összeget, egymillió forintot adományozott intézményünk Szemészeti Alapítványának.
Tettével minél több embert szeretne arra ösztönözni, hogy hozzá hasonlóan támogassák a soproni kórházban folyó gyógyító munkát és az eszközpark fejlesztését.

Korina Róza az év első babája Sopronban 2019-ben

2019. január másodikán, 5 óra 15 perckor született Sopronban az idei év első babája.
Patzner Korina Róza az édesanya második gyermekeként érkezett a világra, édesanyjával együtt jól vannak.

Vasvilla’ Családi Kerékpártúra 18. alkalommal támogatja a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyermekosztályát

Immár 18. alkalommal került sor a Vas’Villa Kerékpártúra adományának átadására a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán. A 100.000 Ft-os adományt az idei Vas’Villa kerékpártúrán „tekerték össze” a résztvevők.

Ajándékként karácsonyi ünnepi műsort adtak a fiatalok a betegeknek

A Soproni Gyógyközpont advent harmadik vasárnapján karácsonyváró ünnepséget szervezett a rehabilitációs osztályokon kezelt betegeknek és az intézmény munkatársainak a Várisi úton és a Balfi Gyógyfürdőkórházban. A karácsonyi várakozás időszakában önkéntes középiskolások és gyerekek műsorával segítik az ünnepre hangolódást.

Dr. Rakos Gyula osztályvezető főorvos részesült idén Erzsébet-díjban

December 11-én tartotta évzáró rendezvényét a Soproni Gyógyközpont. Az ünnepi eseményen átadták a kórház rangos elismerését, az Erzsébet-díjat. A kitüntetést 2018. évben Dr. Rakos Gyula, a Sebészeti Osztály osztályvezető főorvosának adományozta az intézmény.