Hírek, aktualitások

A balfi Gyógyfürdő ünnepi nyitvatartás szerint üzemel húsvétkor

A Soproni Gyógyközpont tájékoztatja betegeit és fürdővendégeit, hogy a balfi Gyógyfürdő – a húsvéti munkaszüneti napokra tekintettel – 2019. április 19-től 22-ig a hétvégi nyitvatartással üzemel.
Az uszoda és a wellness 9-18.30 óra között, a gyógymedence 9-17 óra között tart nyitva.

A Soproni Gyógyközpontba is ellátogatott a verskommandó

A Soproni Petőfi Színház színművészei 2019. április 11-én, a Magyar Költészet Napján „verskommandót” alkotva, a város legváratlanabb helyszínein bukkantak fel és szavalataikkal népszerűsítették magyar költők és írók műveit. Verset mondtak buszon, vonatállomáson, közintézményekben és meglátogatták a Soproni Gyógyközpont betegeit is.

Új részleg kezdi meg működését a Soproni Gyógyközpont Pszichiátiriai Osztályán

Addiktológiai Rehabilitációs Részleg - a Soproni Gyógyközpont Pszichiátriai Osztályának új szakmai részlege április elején kezdi meg működését

Víz Világnapja a Balfi Gyógyfürdőkórházban

2019. március 22-én (pénteken), a Víz Világnapja alkalmából kedvezményes – 500 Ft-os – napijeggyel látogatható a Balfi Gyógyfürdő, mellyel a sportuszoda, a gyógymedence és a wellness részleg is igénybe vehető.

Balfi Gyógyfürdő ünnepi nyitvatartás 2019. március 15.

A Soproni Gyógyközpont tájékoztatja betegeit és fürdővendégeit, hogy a Balfi Gyógyfürdő – a munkaszüneti napra tekintettel – 2019. március 15-én (pénteken) hétvégi nyitvatartással üzemel.
Az uszoda és a wellness 9-18.30 óra között, a gyógymedence 9-17 óra között tart nyitva.

Az ápolókat köszöntötték a Soproni Gyógyközpontban

2014 februárjában az Országgyűlés határozatban mondta ki, hogy „… az ápolói munka megbecsülése érdekében, felismerve és tudva azt, hogy az ápolás presztízsének emelését, az ápolói életpálya fejlődésének előmozdítását minden eszközzel segíteni kell, Kossuth Zsuzsanna születésének évfordulóját, február 19-ét a Magyar Ápolók Napjává nyilvánítja.”