Váltás akadálymentes nézetre

Sebészet

Minden sebészeti területen arra törekszünk, hogy a növekvő feladataink és a kihívások ellenére is magas elégedettséget, tartós gyógyulást eredményező, minőségi ellátást nyújtsunk a hozzánk forduló betegeknek. A műtét utáni teljes felépülésüket is rendkívüli figyelemmel, felkészültséggel igyekszünk elősegíteni.

Sikeresen elvégzett műtéteink száma folyamatosan emelkedik, ahogyan ezek összetettsége, súlyossága is. Mindez egyre nagyobb szaktudással, tapasztalattal vértezi fel szakorvosi teamünket.

Munkatársaink létszámban és képzettségben is megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Betegszobáink nívója, műtőink felszereltsége is kiemelkedő, messze meghaladja az országos átlagot. Műtéti módszereinket és a felhasznált anyagok minőségét is a legnagyobb betegbiztonság, a szövődmények minimalizálása figyelembevételével választjuk meg.

Az elmúlt években rengeteg fejlesztés tette egyre hatékonyabbá munkánkat a korszerű érsebészet, a gyomor-bélrendszeri daganatos műtétek és a laparoszkópos beavatkozások terén egyaránt. Ez utóbbi, kisebb beavatkozással, gyorsabb felépüléssel járó eljárás elsőként az epeműtéteknél, de újabban a vakbélgyulladások kezelésében, vastagbélműtéteknél, sőt, bizonyos sürgősségi beavatkozásoknál is kiváló megoldásnak bizonyult.

Sebészetünk számos gyakorta előforduló betegséget is úttörő módon, a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazva lát el. Ennek köszönhetően például a végbél daganatainak ellátásakor is képesek vagyunk egyes esetekben a végbélfunkciót kivezetés nélkül megtartó operációkra – aminek komoly jelentősége van az életminőség szempontjából. Az emlődaganatok kezelését is nagy tapasztalattal végezzük, plasztikai sebészetünkön rekonstrukciós műtétek elvégzésére is van lehetőség. Ugyancsak meg kell említeni a pajzsmirigy-elváltozások ellátását, melyet az endokrinológiai rendeléssel szorosan együttműködve végzünk. A visszérproblémák terén országosan elsőként alkalmaztunk rádiofrekvenciás beavatkozást, az aranyeresség ellátásánál pedig már minden esetben az éraláöltéses módszert alkalmazzuk, mely tartós eredményessége mellett jelentősen csökkentette a műtét utáni felépülés időszakát, nehézségeit.

Járó betegeinket munkanapokon két rendelésen fogadjuk, általános sebészetünk mellett érsebészeten, flebológián, plasztikai sebészeten, endokrinológián és proktológián.

Munkatársaink:

Dr. Ősz Csabaosztályvezető orvos

Orvosaink

Dr. Boda – Kardos Orsolya, szakorvosDr. Horváth Iván, főorvosDr. Horváth Zsolt, szakorvosDr. Kovács István, szakorvosDr. Kovács László Roland, adjunktusDr. Kovács Sándor, főorvosDr. Luksander Antal, főorvosDr. Martin Ana Maria, rezidensDr. Németh Benjámin, rezidensDr. Neumann Róbert, adjunktusDr. Pap Sándor, főorvos